Werkvoorbereiden met imos iX CAD

Info

Dit boek gaat over het werkvoorbereiden met imos iX CAD. Met imos iX CAD kunnen meubelinterieurbouwers effectief meubelinterieuren 3D visualiseren en construeren en daarna geautomatiseerd werktekeningen, werklijsten, stuklijsten en CNC-programma’s genereren. Imos iX CAD is gebaseerd op AutoCAD en ontwikkeld in nauwe samenwerking met meubelinterieurbouwers, machinefabrikanten en beslagleveranciers. De software is afgestemd op de behoeften van de dagelijkse praktijk in de meubelinterieurbouw.

De firma ECI solutions/imos heeft in samenwerking met Uitgeverij ELLenEE het initiatief genomen om imos iX CAD ook voor het onderwijs beschikbaar te maken. ECI solutions/imos kan de scholen aantrekkelijke onderwijsarrangementen bieden voor de software, terwijl Uitgeverij ELLenEE dit lesboek heeft ontwikkeld over werkvoorbereiden met imos iX CAD.

Met dit boek doe je brede basisvaardigheden op voor het moduleren en werkvoorbereiden met imos iX CAD. Het betreft producten als: kasten, kastenwanden, keukens, bureaus, balies en andere meubelinterieurproducten met rechte, schuine en ronde vormgeving.

Voor het grootste deel bestaat dit boek uit geprogrammeerde instructies, uitgewerkte voorbeelden en verwerkingsopdrachten.

Het boek is te gebruiken binnen een opleiding maar is ook geschikt voor zelfstudie. Naast een lesboek is het ook een naslagwerk.

Op dit moment betreffen onze uitgaven:

Werkvoorbereiden voor de Meubel- & Interieurbranche met imos iX CAD 2021 van P.G.M. van de Laarschot.
ISBN 978-94-92518-12-5
Bruto winkelprijs € 47,10

Werkvoorbereiden voor de Meubel- & Interieurbranche met imos iX CAD 2019 van P.G.M. van de Laarschot.
ISBN 978-94-92518-07-1
Bruto winkelprijs € 47,10

Meer info, direct bestellen of een vraag?