ERP Proteus Systems
Meubel- & Interieurbranche

Info

Met behulp van ERP-software worden bedrijfsprocessen (zoals verkoop, inkoop, voorraad, calculatie, planning, productie en logistiek) zodanig met elkaar verbonden dat de vergaarde informatie door het gehele bedrijf voor de betrokkenen bruikbaar is. Met een ERP-systeem is eenmalige opslag van gegevens mogelijk en zijn wijzigingen voor iedereen direct zichtbaar.

Bij ERP is er één geïntegreerd informatiesysteem en een centrale database die alle processen binnen een onderneming in onderlinge samenhang laat werken. Er zijn diverse softwarepakketten beschikbaar. De meubel- & interieurbouw blijkt in toenemende mate te kiezen voor het branchespecifieke systeem van Proteus Systems.

De firma Proteus Systems heeft in samenwerking met Uitgeverij ELLenEE het initiatief genomen om het Proteus ERP-systeem ook voor het onderwijs beschikbaar te maken. Proteus Systems kan de scholen aantrekkelijke onderwijsarrangementen bieden voor de software, terwijl Uitgeverij ELLenEE dit lesboek heeft ontwikkeld over het Proteus ERP-systeem.

Na het doorwerken van het lesboek moet U in staat zijn om de bedrijfsprocessen: relatiebeheer, artikelbeheer, offertes, calculaties, verkoopbeheer, inkoop, voorraadbeheer, planning, productie en nacalculatie via Proteus zelfstandig uit te voeren.

In het lesboek wordt ook op branchespecifieke onderdelen ingegaan zoals: plaatoptimalisatie, kantbewerkingen, assemblages voor parametrische productie en calculatienormen.

Verdere informatie over Proteus Systems via proteus.nl.

Op dit moment betreft onze uitgave voor ERP Proteus:

Basisopleiding Proteus ERP-software voor de Meubel- & Interieurbranche versie 2020 van P.G.M. van de Laarschot.
ISBN 978-94-92518-11-8
Bruto winkelprijs € 47,10


Oudere boeken over Proteus ERP-software zijn in overleg te bestellen.

Meer info, direct bestellen of een vraag?