CNC/CADCAM
voor de HMI
branche

Info

Met behulp van dit boek leer je om zelfstandig en efficiënt CNC/CADCAM programma’s te maken voor verschillende soorten CNC machines. Het is geen theorieboek maar een echt “doe boek” waarin je via instructies zelfstandig CNC/CADCAM programma’s maakt voor  producten in de meubel- & interieurbranche.

Ieder hoofdstuk begint met voorbeeldprogramma’s die je moet maken en waarbij tot in detail alles wordt voorgedaan en uitgelegd om het CNC voorbeeldprogramma te kunnen maken. De bedoeling is dat je van deze voorbeeldprogramma’s leert zodat je de zelfstandige programma’s, die in stappen telkens meer van je eisen, kunt maken. Met deze aanpak leer je zelfstandig CNC/CADCAM programma’s maken met de verschillende programmatuur. De voorbeeldprogramma’s dienen ook als een naslagwerk en vraagbaak als je vast komt te zitten met het maken van de zelfstandige programma’s.

Als voorbeeld zijn de machines en gereedschappen aangehouden die aanwezig zijn bij de school voor Wonen & Design van ROC Summa college.

Op dit moment betreffen onze relevante CNC/CADCAM uitgaven:

CNC/CADCAM programmeren met BIESSE B_SOLID van P.G.M. van de Laarschot.
ISBN 978-94-92518-13-2
Bruto winkelprijs € 47,10

Hiermee leer je uitgebreid CNC programmeren met BIESSE B_SOLID voor diverse 2D, 2,5D, en 5-assige bewerkingen.
Je leert o.a. ook het aanmaken en toepassen van: variabele, voorwaarden, automatische programma’s en macro’s. 
Er wordt aandacht besteed aan nesting processen.

CNC/CADCAM programmeren voor de Hout-, meubel- & Interieurbranche met MasterWork & Rhino/madCAM van P.G.M. van de Laarschot.
ISBN 978-94-92518-03-3
Bruto winkelprijs € 47,10

Hiermee leer je uitgebreid CNC programmeren met MasterWork voor MasterWood CNC machines en uitgebreid CADCAM
programmeren met Rhino/madCAM wat voor nagenoeg iedere CNC machine programma’s kan genereren.

Het oudere boek over programmeren via Xilog-Plus Woodwop 6.0, BiesseWorks en AlphaCAM R1 is in overleg nog te bestellen.

Meer info, direct bestellen of een vraag?