2D AutoCADtekenen HMI branche

Info

Dit boek bevat een complete opleiding 2D AutoCADtekenen en is geschreven voor de doelgroep MBO / HBO Hout, Meubel, Interieur en contractopleidingen voor AutoCADtekenaar.

Het is een echt “doe boek” en bestaat voor een overgroot deel uit geprogrammeerde instructies, uitgewerkte voorbeelden en verwerkingsopdrachten. Dit om in eerste instantie de vaardigheden van het tekenen met AutoCAD te leren en later om professionele 2-dimensionale ontwerp- en werktekeningen te maken voor de Hout-, Meubel- en Interieurbranche. De oefeningen en opdrachten kunnen nagenoeg zelfstandig gemaakt worden en zijn opbouwend van aard. De onderdelen die in dit boek aan de orde komen zijn noodzakelijk voor de vorming van de aankomende AutoCADtekenaar voor de branche. Het boek is geschreven voor scholen en opleidingen maar is ook te gebruiken voor zelfstudie. Naast een opleidingsboek is het ook een naslagwerk.

De onderstaande onderdelen komen uitgebreid in de hoofdstukken aan de orde met oefeningen en opdrachten.
– Beheren van tekeningen binnen AutoCAD.
– Op verschillende manieren positioneren, toevoegen, veranderen en manipuleren van lijnen, polylijnen, multilijnen en andere 2D entiteiten.
– AutoCAD instellingen maken voor tekeningen met lagenopbouw, maatvoeringsstijlen, tekststijlen en andere noodzakelijke instellingen.
– Aanmaken, beheren en veranderen van blocks.
– Op een efficiënte manier opzetten en tekenen van ontwerp- en werktekeningen met als grondslag de tekennorm van de branche.
– Uitslagen maken met AutoCAD.
– Tekenen van isometrische tekeningen.
– Samenstellen van tekeningen met verschillende schalen in de lay-outomgeving.
– Op een professionele manier afdrukken van verschillende tekeningen.
– Diverse aanvullende tekenopdrachten.

De versies van dit boek worden op veel opleidingen en cursussen gebruikt in Nederland en België. In de praktijk is gebleken dat de verwerking van de opdrachten uit dit boek een goede opstap is om AutoCADtekenaar voor de Hout-, Meubel- & Interieurbranche te worden.

Op dit moment betreft onze relevante 2D uitgave:

2D AutoCADtekenen voor de Hout-, Meubel- & Interieurbranche
versie 2023-2024
van P.G.M. van de Laarschot ISBN 978-94-92518-14-9
Bruto winkelprijs € 47,10


Boeken over de oudere AutoCADversies zijn in overleg nog te bestellen.

Meer info, direct bestellen of een vraag?