3D AutoCADtekenen

voor de Hout-, Meubel- & Interieurbranche.

 

Dit boek bevat een praktische opleiding waarin je uitgebreide 3 Dimensionale tekeningen en presentaties leert maken voor de Hout-, Meubel & Interieurbranche. Het is geen beginnersopleiding. Kennis van basisprincipes en vaardigheden van 2D AutoCADtekenen zijn vereist om de oefeningen en opdrachten in dit boek te kunnen maken. Het boek gaat uit van de kennis en vaardigheden van onze boeken 2D AutoCADtekenen voor de Hout-, Meubel- & Interieurbranche.

De inhoud van dit boek bestaat voor een overgroot deel uit geprogrammeerde instructies, uitgewerkte voorbeelden en verwerkingsopdrachten. Hiermee doe je vaardigheden op voor het 3D tekenen met AutoCAD en leer je een strategie om 3D tekeningen op te zetten. De oefeningen en opdrachten zijn gerelateerd aan de Hout-, Meubel- & Interieurbranche. Naast een opleidingsboek is het ook een naslagwerk.

Het boek is geschreven door:

P.G.M. van de Laarschot, docent Hout, Meubel & Interieur van ROC Summa College en Fontys hogeschool. Hij heeft dit boek geschreven vanuit zijn ervaring in het lesgeven aan

studenten Hout, Meubel & Interieur en AutoCADtekenaars voor de branche.

Het tekenen met CAD en in het bijzonder met AutoCAD is niet meer weg te denken uit de Hout-, Meubel- & Interieurbranche. Een goede opleiding hierin is eigenlijk een must voor iedereen in deze branche die iets te maken heeft met product- en procesontwikkeling.